Designový nábytek zvelebí vaši domácnost

dreveny jidelni stul

Chcete se vymanit ze světa klasického nábytku? Toužíte po něčem nadčasovém, co v maximální možné míře rozjasní vaši domácnost? Pak se zaměřte na designový nábytek. Ten je finančně dostupný, přináší něco nového a hodí se do libovolného interiéru. Ať už budete chtít vylepšit jídelní kout, obývací pokoj nebo kuchyni.

Dřevěný jídelní stůl je IN

Právě oblast pravidelného posezení je v domácnosti hodně vyhledávanou. Místo, kde se scházíte při obědě, večeři nebo jen u dobré kávy. Zrovna do těchto prostor se vám hodí dřevěný jídelní stůl nabývající nejrůznějších podob. Proč se v tomto směru spoléhat na nějakou obyčejnou překližku, když si můžete dopřát skutečné dřevo a propracovanost i toho nejmenšího detailu?

Dřevěné jídelní stoly mohou být zhotoveny z libovolných přírodních materiálů. Mezi ty oblíbené patří kupříkladu buk, dub a ořech. Oddávat se můžete i kombinacím výrobních prvků. Dokazují to například kovové podnože. Jídelní stoly originálního provedení mohou být i rozkládací. Popřípadě si zvolíte ty zhotovené doslova na míru.

Je libo hranatý nebo kulatý stůl?

Jestliže jste doposud zvyklí na hranatý jídelní stůl, pak se nebojte příjemné změny. A tou je jídelní stůl kulatý. Tento tvar se v poslední době dostává opět do módy. Stačí jen zvolit ten správný průměr podle koho, kolik lidí bude u stolu sedět. Pokud to budou dvě osoby, vystačíte si s průměrem 85 cm. Jestliže vás má být pět a více, hledejte průměry od 110 cm. Také v tomto případě se nemusíte omezovat z pohledu kvalitního přírodního výrobního materiálu. Design takového stolu v plné míře sladíte se svým interiérem.

Tak neváhejte a pusťte se obměny svého interiéru. Zacilte na kvalitu, originalitu a příznivé ceny. Přesně tohle vám přináší Belterra, tedy profesionální výrobce kvalitního nábytku do domácnosti. Vytvořte si domov, kde se budete cítit skutečně dobře.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Your email address will not be published.


*